Na bemiddeling problemen met Argonaut opgelost
Een tijdje geleden heb ik een invalide parkeerkaart aangevraagd
voor mijn zelf om met de bus dichter bij winkels te kunnen parkeren en zo vlugger bij de wc in de bus te kunnen zijn.

Het geheel moest door ARGONAUT beoordeeld worden en wat denk je vandaag kreeg ik een telefoontje dat ik langs moest komen, ik heb de situatie uitgelegd dat ik niet van huis kan en dat ik, als dat nodig is papieren wel wil mailen, de arts persoonlijk alles wil uitleggen, en ze het adres van onze website gegeven.

Er zou worden overlegd.

Het antwoord was nee, ik moet langs omen, of men wil langs komen tegen hoge kosten.
Van dergelijke dingen schieten de tranen je in de ogen. Het moet dus allemaal dus geld kosten. Niemand kan me de meerwaarde vertellen als ik mijn gezicht moet laten zien of als ze hier langs oeten komen. Bovendien heeft Argonaut alles wat Wij angevraagd hebben bij de gemeente afgekeurd, De traplift "Voor ALS staat 2 jaar en dan is een traplift voor de gemeente veel te duur" en "Voor een unit met slaapkamer is er te weinig ruimte" Mensen d'r wordt heel wat geld gepomp in dergelijke instanties die met hun eigen regels zo ver zijn gekomen dat je alleen als antwoord krijgt "Dat is onze werkwijze".

Wil je met buraeaucratie kennis maken zie dan contact te krijgen
met "ARGONAUT" .

Een mooie lijfspeuk voor Argonaut ?

"Argonaut, het laat ons koud".

Nog meer ideeën mail ze even op
info@thburgers.nl
Op woensdag 12-04-06 ontving ik een mailtje van de gemeente om contact op te nemen met hen. Na het e.e.a. weer toegelicht te hebben, zou men nogmaals contact opnemen met Argonaut.

Later op de morgen werd ik wederom door de gemeente gebeld met de mededeling dat men nogmaals de thuissituatie heeft uitglegd en dat Argonaut niet goed begrepen had hoe de situatie was, hierop is besloten de aanvraag toch in behandeling te nemen, nu wordt het dus nog afwachten of het goed gekeurd wordt.

Gemeente wederom bedankt voor de bemiddeling